Wie ben ik

Vanuit mijn behoefte te zoeken naar inspiratie en meer balans in mijn leven, heb ik naast mijn vak als industrieel vormgever/ontwerper een studie ‘filosofie in praktijk’ afgerond. Om anderen te inspireren en mijn ervaringen te delen in de zoektocht naar doel en balans heb ik aansluitend een opleiding als innovatief trainer gevolgd.

Mijn doel is mensen helpen zich meer bewust te worden van, en inzicht te krijgen in, hun leven en levensloop. Als ontwerper ben ik getraind in het communiceren met behulp van beelden. Een enkel beeld kan op eenvoudige wijze een heel verhaal vertellen. Door het ‘intuïtief schilderen’ communiceer je met behulp van deze ‘beeldtaal’. Al schilderend vertel je een verhaal: een verhaal over jezelf.

Door het begeleiden van deze creatieve activiteit kan ik mijn kennis en expertise inzetten om iets te kunnen betekenen bij het proces van je persoonlijke ontwikkeling in de zoektocht naar meer balans, rust en geluk.

Opleidingen / werkervaringen

Design: Industriele vormgeving – Design academy, Eindhoven

Filosofie: Internationale school voor Wijsbegeerte, Leusden

Trainer: Opleiding tot innovatief trainer, Arnhem

Spiritueel: Reiki 1 – 11, Munai-Ki – opleidingscentrum de Ontmoeting, Amstelveen